Off-road Training

Komaf maken met twijfel en onzekerheden op je allroadmotor!

Ben je net begonnen met je eerste stappen in de wereld van het onverharde of je hebt al ervaring maar je wilt je eigen grenzen verder verleggen met je motor?

Wij bieden je de mogelijkheid aan om deel te nemen aan gepersonaliseerde rijvaardigheidstrainingen, individueel of in zéér beperkte groep, op een volledig afgesloten terrein onder begeleiding van twee ervaren offroadrijders.

De sterkte van onze trainingen liggen in het persoonlijke begeleiden van de cursist waarbij je op voorhand kunt aangeven op welke skills je wenst te werken.

Ben je volledig nieuw in deze wereld? Onze beginnerstraining zorgt ervoor dat je zonder stress en op eigen tempo je motor kunt leren kennen op de onverharde ondergrond. Omdat we individueel of in groepjes van maximaal twee rijders per instructeur de trainingen geven, krijg je alle begeleiding die je wensen kan. 

Indien je echter al regelmatig offroad gereden hebt, reeds op reis bent geweest met je allroadmotor of een bepaalde vaardigheid wenst aan te leren, bieden we trainingen op maat aan.
Hierbij kan je zelf aangeven waar je graag wenst aan te werken, na het vastleggen van een datum kom je persoonlijk in contact met de begeleiders zodat je een dag volledig naar je wens kunt beleven.

Naast de beginnerstraining en de persoonlijke begeleiding is er ook een optie waarbij je een speciaal uitgezet parcours kunt volgen om te leren rijden met bagage. Bespaar niet op die zwembroek om het gewicht van je bagage te minderen maar leer betere skills aan zodat je ook op reis comfortabel met de tent en je bagage kunt rijden.

1 DAG

*beginnerstraining

*persoonlijke op maat gemaakte training

*allroad reizen training

2 DAGEN

*beginnerstraining

*allroad reizen training inclusief barbecue, kampvuur, antwoorden op al je adventure travel vragen

  • Week van 30 mei 2022 tot 5 juni 2022 : open voor aanvragen
  • Vanaf 1 juli 2022 : open voor aanvragen

Onze trainingen gaan altijd door op het afgesloten privé terrein van Circuit de la Vilaine in Frankrijk.

Individuele training

Individuele trainingen volgen altijd op groepstrainingen / evenementen of meerdaagse trainingen
  • 150 euro per dag per persoon

Groepstraining

Groepstrainingen zijn mogelijk tot :
  • 6 personen indien vriendengroep :
    75 euro per dag per persoon
  • 4 personen indien losse inschrijvingen :
    100 euro per dag per persoon

Meerdaagse training

Meerdaagse trainingen zijn altijd op maat.

Stuur ons een berichtje om een meerdaagse op maat uit te werken voor jouw vriendengroep.